Reserveren uw kennismakingszending

ële Nationale Proofset Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale Proofset 2019 voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 69,95 (later € 79,95). De Proof Set wordt geleverd in de representatieve verzamelverpakking en met de exclusieve gekleurde 2 Euro die speciaal voor deze set is geslagen. Ik ontvang mijn zending van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Officiële Nationale Proof Set Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de andere schaarse Nationale Proof Sets aangeboden.

Tevens profiteert u van een voorrangsregeling op de nieuwe sets, die jaarlijks zullen verschijnen. Deze worden u gegarandeerd aangeboden voor de officiële uitgifteprijs. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële Proofset 2019
Metaal: Koper/Nikkel
Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
Gewicht: 42,92 gram
Oplage: 3.000 stuks wereldwijd
Prijs: Nu slechts € 69,95 (later € 79,95)